SCHRIJF JE NU IN!

SCHRIJF JE NU IN!

Wandelfeest voor iedereen!
Op maandag 11 mei, dinsdag 12 mei, donderdag 14 mei en vrijdag 15 mei vindt de derde editie van de Avond4Daagse Landgraaf plaats. Vier avonden kan er weer gewandeld worden. Woensdag is rustdag. Er zijn drie verschillende afstanden: 2,5 km, 5 km en 10 km. Kies de afstand die bij jou past en schrijf je in! Bij de Avond4daagse Landgraaf draait alles om gezellig en sportief bezig zijn. Iedereen is welkom om mee te lopen, zowel jong als oud. De routes voeren door en langs mooie plekjes van Landgraaf, plekken die je misschien nog nooit gezien hebt! Voor iedere avond is een andere route uitgestippeld en wandel je in je eigen tempo. Halverwege de routes is een stempelpost met drinken en gezonde snacks. Kortom, de Avond4daaagse is echt de moeite waard!

Initiatiefneemster Judith Caenen van de Stichting Avond4daagse Landgraaf: ‘Het is nog steeds ongelooflijk dat we bezig zijn met het organiseren van deze derde editie. Iets dat begon met mijn idee rondjes te wandelen rondom een basisschool, is uitgegroeid tot een evenement voor Landgraaf.’

Zin? Schrijf dan in!
Schrijf je nu in! Het inschrijfgeld bedraagt €6,- per persoon voor de hele Avond4Daagse. Hiervoor ontvang je op 11 mei een startpakket, water en diverse snacks tijdens het wandelen en op de slotavond een medaille. Starten kan dagelijks tussen 17.00 uur en 19.00 uur vanaf het Raadhuisplein. Houd ook onze de Facebook-pagina ‘Avond4daagse Landgraaf’ in de gaten!