Afhalen startpakket

Afhalen startpakket

| ?????????? | ???????? ?????????????? | ?????????????????? | ???????? |
???, ???, ????, ????????!

Op de foto zien jullie een foto van ons centraal informatiepunt, startbureau en EHBO-post dat morgen vanaf 1600 uur voor jullie geopend is op het Raadhuisplein. Startpakketten worden dus ???? zoals vorig jaar afgehaald ín het Burgerhoes, maar vanaf 1600 uur bij onze ???????? ???? ?? ??? ?????????????!

Ophalen startpakketten maandag 20 mei vanaf 1600 uur:
?????????????????? ??????, ?? ?? ???? ?? ???? ??? ??????????:Iedereen waarvan de betaling reeds voltooid is kan zich melden bij het centraal informatiepunt bij de ????? ‘??????????????????‘. !! ???? ?? ??????????? ??? !! Zonder je startnummer kunnen wij je niet goed helpen. Waar vind je jouw startnummer? Op de bevestigingsmail van je online-inschrijving deze begint áltijd met een ‘A’.

?????????????????:
????? ?: ?? ?/? ????
????? ?: ???? ?/? ????
????? ?: ???? ?/? ????
????? ?: ???? ?/? ???? + ?? ?? ???? ?? ???? ??? ??????????

????????
Iedereen die nog níet betaald heeft en zijn startpakket wilt afhalen, of zich nog wilt inschrijven (let op: beperkt aantal startbewijzen verkrijgbaar) meldt zich aan de balie dagkassa.
De organisatie doet alle moeite om alles zo veilig en prettig mogelijk te laten verlopen en teleurstellingen te voorkomen.

??? ??? ????:
Wij verwachten de volgende editie te groeien naar 2000 deelnemers. Zorg dat je je op tijd inschrijft en je startbewijs veiligstelt. Het kan zomaar zijn de we uitverkocht raken als we kijken naar de enorme groei en belangstelling die we dit jaar doormaken. Wij begrijpen dat niet iedereen even snel weet of hij/zij beschikbaar is, de nieuwe datum zal vòòr juli bekend gemaakt worden. Jullie zullen ongetwijfeld begrijpen dat bij ons de veiligheid van de deelnemers, vrijwilligers en onszelf én het goed organiseren en neerzetten van de wandelingen voorop staat. Iets om rekening mee te houden als jullie er volgend jaar weer bij willen zijn.

Geen reactie's

Geef een reactie