Even voorstellen

Even voorstellen

Nieuwe gezichten

Stichting Avond4daagse Landgraaf heeft een nieuw stichting lid. Naast voorzitter Judith Wintjens en secretaris/ penningmeester Marco Reumkens heeft ook Jacqueline Dieters zich aangesloten. Zij zal zich voornamelijk bezig gaan houden met gemeentelijke zaken en communicatie. Hier zijn wij enorm blij mee.

Super Team!
Ook de werkgroep heeft een iet wat andere samenstelling gekregen. Ongewijzigd blijft dat Ruben Smits ondersteunend is. Hij neemt daarnaast ook deze editie de routes en de daarbij behorende taken op zich. Anouk Bisschops heeft de werkgroep verlaten, zij zal enkel op de achtergrond nog actief zijn. Dank aan Anouk voor haar geweldige bijdrage en samenwerking in het kader van JOGG-Landgraaf.  Rachel van der Meer is nieuw in de werkgroep. Rachel heeft in de editie 2018 zich bezig gehouden met het informatiepunt, inschrijvingen en vrijwilligers. Dit zal zij ook voor deze editie organiseren.

V.l.n.r.: Ruben Smits, Judith Wintjens, Rachel van der Meer, Jacqueline Dieters, Marco Reumkens

Op dit moment zijn we nog op zoek naar iemand die ons kan helpen op financieel-administratief vlak. Het gaat om de financiële administratie, begrotingen, sponsorplannen, kortom alles wat met geldzaken te maken heeft. Mochten jullie iemand in jullie netwerk kennen die wellicht past binnen onze stichting, visie en deze taak zou kunnen vervullen, dan horen wij dat graag.

2 Reactie's
 • Jessy Janssen-Balk
  Geplaatst op 09:36h, 02 april Beantwoorden

  Hallo super team!

  Bij het inschrijven voor de aankomende editie van Avond4daagse kwam ik o.a. bovenstaand bericht tegen. Geweldig initiatief! Verleden jaar waren we helaas verhinderd, maar dit jaar lopen we graag mee!
  Een aantal maanden geleden heeft Judith Wintjens gesproken met mijn man, Rob Janssen. Dit was tijdens de Gezondheidsmarkt van Welsun, op 26 januari. Rob heeft destijds een presentatie gegeven namens TOONaangevend Advies (Administratie, Belasting en Controlling). Rob, ik en een derde maat zijn eigenaar van TAA. Ik denk dat wij, of één van ons, zeker iets kan betekenen voor jullie, Avond4Daagse Landgraaf. We zouden het zelfs erg leuk vinden. Van, voor en door Landgraaf 🙂
  Mochten jullie interesse hebben, dan vernemen we dat graag, zodat we een vrijblijvend gesprek kunnen inplannen.

  Groeten, ook namens Rob,
  Jessy Janssen-Balk

  • Judith
   Geplaatst op 22:50h, 03 april Beantwoorden

   Hi Jessy,

   Wat een superleuk bericht! Klopt inderdaad, ik herinner mij dat gesprek nog goed!
   Laten we het doen! We gaan een gesprek plannen met Marco Reumkens erbij (onmisbaar voor mij in alles van de Avond4daagse Landgraaf).

   Wanneer zou voor jullie een geschikt moment zijn? Ik hoor het graag.

   Groetjes, Judith

Geef een reactie